Co naprawdę robią z jedzeniem pokazywanym w „Pytaniu na śniadanie”? Katarzyna Cichopek wszystko nagrała, nic się nie marnuje
Kasia Cichopek zdradziła, co dzieje się za kulisami programu „Pytanie na Śniadanie”. Aktorka pokazała, w jaki sposób produkcja radzi sobie z jedzeniem, które jest pokazywane na wizji.
Gościem dzisiejszego odcinka porannego show była influencerka zajmująca się przygotowywaniem zamszowych tortów. Prowadząca program pokazała, co dzieje się ze smakołykami po zejściu z anteny TVP.
„Pytanie na Śniadanie”: Co dzieje się z jedzeniem pokazywanym w programie?
W dzisiejszym wydaniu programu „Pytanie na Śniadanie” widzowie mogli podziwiać niesamowitą sztukę. Gościem show była influencerka, występująca w sieci pod pseudonimem Kolorowa Babeczka, która pokazała prowadzącym, na czym polega jej pasja. Kobieta zajmuje się przygotowywaniem tak zwanych zamszowych tortów.
Okazało się, że specjały przygotowywane przez dzisiejszą gościnę nie tylko pięknie wyglądają, ale też wybornie smakują. Informacji na ten temat udzieliła sama prowadząca show Katarzyna Cichopek , która razem ze swoim partnerem Tomaszem Wolnym miała okazję skosztować zamszowych tortów.
Przy okazji aktorka wyznała, co jest jej ulubionym elementem pracy przy produkcji śniadaniówki. Okazało się, że takie sytuacje, jak degustacja jedzenia prezentowanego w programie „Pytanie na Śniadanie” zdarzają się zdecydowanie częściej.
-To jest właśnie ten element pracy, który kocham najbardziej, czyli degustacja — mówi na nagraniu udostępnionym na swoim InstaStory Kasia Cichopek.
Artykuły polecane przez redakcję Lelum:
- Anna Mucha przekazała przykrą wiadomość. Mieli być razem do końca, teraz widmo rozstania wisi nad bohaterami
- Kasia Cichopek w objęciach znanej gwiazdy. Zdjęcie jest odpowiedzią na nurtujące pytanie
- Niespodziewane wieści. Michał Wiśniewski ogłosił, że weźmie kolejny ślub